Köpvillkor

Leveranstider

Leverans sker normalt inom 5 arbetsdagar eller enligt överenskommelse. Önskas specifik information om leveranstider kontakta oss på kontakt@toyiq.se

Leveransvillkor

Varorna skickas fraktfritt vid order som överstiger 3500 kr. För order som understiger 3500 Kr debiteras en fraktkostnad på 250 kr. Vi anlitar DBSchenker som vår logistikpartner. Om mottagarfrakt önskas anges detta vid ordertillfället.

Betalningsvillkor

Faktura skickas via e-mail till köparen. Normala betalningsvillkor är 30 dagar netto. Vid försenad betalning förbehåller vi oss rätten att inkräva dröjsmålsränta och avgifter.

Reklamationer

Efter att varorna mottagits, är det köparens ansvar att kvittera godset samt kontrollera att de mottagna varorna stämmer med följesedeln. Ansvaret för leveransen övergår därmed till köparen. Reklamation ska ske senast 30 dagar efter att varan mottagits. Om det är en transportskada skall detta i först hand reklameras direkt på fraktsedeln med chauffören. Är varan trasig så dokumentera detta gärna med bilder för tydlighetens skull. Transportskador reklameras omgående vid mottagandet!

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.