TOY IQ är en förkortning av TOY Intelligence & Quality Sweden AB. Det vi erbjuder våra kunder i de nordiska länderna är produkter med ett IQ-tänk, med fokus på så kallade S.T.E.M. produkter.

S.T.E.M. är ett ledord som skapar kreativa tankar hos de lekande barnen. Leksakerna ska stimulera utövaren till att skapa något och att använda hjärnan och utveckla sina egna förmågor. Samtidigt ska de lämna utrymme åt barnets egen fantasi.

Tänk vad härligt att lösa en uppgift, gå till nästa nivå som är lite svårare och upptäcka att man klarar mer än vad man tror! Självförtroendet ökar och man vill göra mer spännande saker.

I vårt sortiment hittar man den senaste teknologin, avancerade och roliga experiment, kreativa byggmodeller där bara fantasin sätter sina gränser, klurigheter som kräver stor koncentration och spel som kan vara strategiska, taktiska, barnsliga och ofantligt roliga och skrattframkallande.

Våra leverantörer finns över hela världen och gemensamt är att de hela tiden skapar nya spännande produkter. Vi jobbar aktivt mot exklusiv distributionsrätt till de 4 Nordiska länderna (Sverige, Norge, Danmark och Finland).

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.